Frametales

Agency expert in Branding & Positioning, Graphic Design.

Profile verified by its ownerContact Frametales
Frametales
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( reviews)Contact Frametales

Ik help jou met het vinden, vormgeven en verspreiden van een visie met weerklank. Hiervoor gebruik ik storytelling en designtechnieken.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( reviews)Contact Frametales

Certifications

Profile verified by its owner

Location

placeShow addresskeyboard_arrow_right

Languages

ennlfr

Services

Contact info

webShow websitekeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right

Social Media

Linkedinkeyboard_arrow_right

Services offered

We are active in different sectors

Branding & Positioning
  • Een sterk merk is nooit een toevalstreffer. Aan merken moet je werken. Ik bereid de ondergrond voor zodat je merk wortel kan schieten. Daarna is het tuinieren geblazen. - DIGITALE MARKETING. Alles is digitaal vandaag. Nadenken over hoe de digitalisering jouw zaak kan helpen is een absolute must. Ik maak je wegwijs in het land waar technologie en marketing elkaar ontmoeten. - STORYTELLING. Storytelling is the new Marketing. Of beter: goeie marketing vertelt een straf verhaal. Ken je die anekdote van de 4 P’s? Ik vertel ze graag!
Request info
Graphic Design
  • Vorm volgt functie, zei Le Corbusier. Een visie vormgeven is de kunst van het weglaten. Enkel de essentie blijft. Vormgeving maakt je visie tastbaar. Het abstracte wordt concreet. Ik werk met jou een vormgeving op maat uit of vertrek van je bestaande huisstijl. Want jouw visie verdient een sterke visuele identiteit. - GRAFISCH ONTWERP. Het betere lijnenwerk brengt een lijn in je werk. Boek of brochure, drukwerk of digitaal, wij doen het allemaal. - LOGO & HUISSTIJL. Geef je project een eigen gezicht. Wij ontwikkelen een logo op maat, soms met volledige huisstijlgids. - ILLUSTRATIES. Sommige ideeën zijn moeilijk te vatten. Waar tekst of foto tekortschieten, kan een tekening vaak meer. - INFOGRAFIEKEN. Facts & figures, met tekeningen erbij. Of hoe plaatjes kijken educatief verantwoord wordt. - PRESENTATIEDESIGN. Oorlog aan de bullet points! Goeie slides zijn visueel en eenvoudig. Ze ondersteunen je verhaal zonder de aandacht af te leiden. Verkrijgbaar in Powerpoint, Keynote of Prezi.
Request info

Interested by our service? Contact us now!

Contact Frametales

A few metrics about the agency

2

Services

0

Reviews

3

Works

1

Team members

Previous Works

Check the latest works made for our clients
3 work(s) uploaded
Huisstijl psychologenpraktijk

Huisstijl psychologenpraktijk

November 2016
November 2016

Huisstijl psychologenpraktijk

Drie psychologen-psychotherapeuten met een gedeelde visie over therapie, besloten samen een groepspraktijk te starten in Gent. Over de naam waren ze het alvast roerend eens: Kairos, Oudgrieks voor ‘het gunstige moment’. De aandacht voor de beleving van de cliënt staat centraal. Door de cliënt de tijd te geven om op verhaal te komen, ontstaat er ruimte voor aanvaarding en verandering. Ik nam de tijd om een passend logo te vinden. Een gunstige gedachte, vorm gegeven op het gunstige moment… Met briefpapier, visitekaartjes, een flyer en een website kwam de nieuwe groepspraktijk uit de startblokken.

Branding & Positioning
Branding & website voor vastgoedsoftwarebedrijf

Branding & website voor vastgoedsoftwarebedrijf

November 2016
November 2016

Branding & website voor vastgoedsoftwarebedrijf

Rialto is een startup met kantoren in Londen, Gent & Singapore. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve software die het beheer van commercieel vastgoed (CRE, commercial real estate) wil automatiseren. De software brengt alle interacties tussen vastgoedeigenaars (‘landlords’), makelaars (‘agents’) en huurders (‘tenants’) samen in de Cloud. Hierdoor verloopt het verhuurproces veel efficiënter en transparanter voor alle betrokken partijen. Frametales stond in voor merknaam, logo en huisstijl van deze bruggenbouwer binnen de vastgoedsector. We ontwikkelden ook afgeleide materialen zoals website en bedrijfsbrochure.

Branding & Positioning
Infografiek over Agile Projectmanagement

Infografiek over Agile Projectmanagement

November 2016
November 2016

Infografiek over Agile Projectmanagement

Als adviesbureau gelooft Accenture sterk in een cultuur waarin kennis gedeeld wordt. Niet alleen tussen de eigen consultants, maar ook tussen klanten en partners. Om die reden lanceerden Accenture’s expertgroepen Technologie & Financiële Dienstverlening het Agile Congres. Op uitnodiging van Accenture kwamen ontwikkelaars en project managers samen om kennis en ervaringen uit te wisselen over agile project management bij de ontwikkeling van financiële software. Ons werd gevraagd om de volledige sessie bij te wonen en grafisch te documenteren. Op basis van de gemaakte schetsen werd vervolgens een infografiek met vectorillustraties ontwikkeld. Na afloop van het congres werd deze samenvatting via email naar alle deelnemers gestuurd. De infografiek werd ook verspreid via Accenture’s blog en sociale media accounts.

Graphic Design

Clients’ reviews

Check the latest reviews from our clients

review(s) posted

Total ratings

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
No recommendation has been published yet.
Be the first to post one!
add_circle_outlineAdd a new review

Let us guide you to the best agency

From web design to advertising campaigns, we guide you to the right agency fitting your needs and budget. Then, compare and hire the one that’s right for you.

Find my agency

100% free - Fee is charged to agencies willing to collaborate with you.