Conversal

Agency expert in Website Creation.

Profile verified by its owner

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( reviews)

About Conversal

Home - Belgium - Flanders - Conversal

This agency has already been claimed by its owner

Description
 • Conversal werd in 2011 opgericht door zaakvoerder Jeroen Buggenhoudt en is inmiddels een betrouwbare en sterke speler op gebied van webdesign en webmarketing.

  Intussen ontwikkelden we al meer dan 500 websites voor meer dan 400 tevreden klanten in heel Vlaanderen.

   

  ONZE WAARDEN


  Van bij de start hebben we onze focus op kwalitatief én betaalbaar webdesign gelegd, met het oog op resultaat.

  Webdesign bij Conversal is dan ook altijd maatwerk, waarbij we van A tot Z meedenken om tot het best mogelijke ontwerp voor uw website te komen:

  Uw website wordt volledig op maat ontworpen U krijgt hierbij onbeperkte revisies, tot u tevreden bent Uw website kan op elk moment aangepast worden Een snelle, persoonlijke en betrouwbare service is onze topprioriteit Als Google Partner zijn we gespecialiseerd om online de beste resultaten voor uw project te halen

  Maar het ontwerp en de ontwikkeling van uw website is slechts de eerste stap. Inmiddels hebben we al jaren ervaren met webmarketing en slagen we erin om uw bedrijf of organisatie in sneltempo te doen groeien.

  Ook volledige maatprojecten, waarbij we zaken als een portaalwebsite of zelfs een intern sociaal netwerk bouwen, behoren tot de mogelijkheden.

   

  ONZE REFERENTIES

  - Karl Callebaut , Maeskes Roem
  Competente mensen die van aanpakken weten. Altijd standby voor ondersteuning, en men blinkt uit in hun sector door hun diepgaande productkennis. Het was een zeer aangename samenwerking.

  - Els Maes , Toerisme Waasland
  Conversal heeft voor ons een mooie, maar vooral makkelijk aanpasbare website gemaakt. Bovendien een héél goede service en alle uitleg zodat we alles zelf kunnen beheren.

  - Kris De Weerdt , Vijvers De Weerdt
  Conversal staat voor een duidelijke samenwerking maar vooral een zéér goede service. De site is samen met ons stap voor stap opgebouwd tot het huidige resultaat, volledig naar onze wens.

  - Jens Blondiau , Tuinen Blondiau
  Prachtig ontworpen website, geheel volgens onze verwachtingen. Een uiterst vlotte samenwerking en alle afspraken correct uitgevoerd. Warm aanbevolen!

  - Georges Van Eeckhaut , vzw Denderkind
  Jong, creatief en efficiënt : dit is kort gezegd onze mening over Conversal. Een woord is een woord en een timing een timing. Niet onbelangrijk heden ten dage!

  - Christian Gombert , Insure Invest
  Politieke materie op een aantrekkelijke manier brengen... geen eenvoudige briefing voor een website. Conversal pakte dit op een professionele manier aan en vond een perfect evenwicht tussen ‘serieus’ en ‘dynamisch’. Tegen een strakke deadline een website op poten zetten die zowel jong als oud aanspreekt: knappe prestatie!

   

  Bij elk project staat een langetermijnperspectief centraal:

  Technische support, ook na oplevering van uw project Vakkundig advies rond de verdere (online) uitbouw van uw organisatie

  Graag de mogelijkheden bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren! We kijken er naar uit om een vrijblijvend voorstel uit te werken voor uw zaak.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( reviews)

LocationRoosdaal, Belgium

Languages

nl

Contact info

400 12 34 56 78

Conversal@Conversal.com

Social Media

Services

Services offered

We are active in different sectors
Website Creation

Interested by our service? Contact us now!

A few metrics about the agency

1
Services
0
Reviews
0
Works
8
Team members

Clients’ reviews

Check the latest reviews from our clients
review(s) posted

Total ratings

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
No recommendation has been published yet.
Be the first to post one!
add_circle_outlineAdd a new review

Let us guide you to the best agency

From web design to advertising campaigns, we guide you to the right agency fitting your needs and budget. Then, compare and hire the one that’s right for you.

I need an agency

100% free. Fees are charged to agencies interested in your project.