I'm an agencyI need an agency
Bright Square logo

Bright Square

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact Bright Square

Certifications of Bright Square

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Bright Square

placeShow addresskeyboard_arrow_right
Bright Square location

Languages spoken by Bright Square

EnglishDutch

Services (2) offered by Bright Square

Contact info for Bright Square

webShow websitekeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right
Bright Square

Bright Square

BelgiumAntwerp

About Bright Square

In ons kantoor in Brasschaat vindt er elke dag een explosie aan ideeën plaats.  Na het opruimen hiervan is wat overblijft een creatief totaalconcept.  Op maat van uw organisatie of bedrijf.

Full-service communicatie is helemaal ons ding.  Van de creatieve strategie vooraf tot de uitwerking en resultaatmeting achteraf.  Online, offline of helemaal outside the box.  Bright Square ligt altijd op één lijn met jouw ambities.

 

 
Van branding tot marketing: het volledige pakket. Het creëren van marketing strategieën, ontwerpen van een uniek logo of brochure, website optimalisatie om hoog te scoren in Google. Er zijn genoeg taken die een bedrijf’s aandacht wegnemen van het effectief besturen van zijn bedrijf. Maar zo hoeft het niet te zijn. Bright Square is een full-service communicatiebureau dat voor dit alles zorgt. Bedrijven verliezen vandaag veel tijd om verschillende bureaus te contacteren voor verschillende aspecten van hun marketing. Bright Square heeft zijn eigen marketeer, grafisch ontwerpers, programmeur, fotograaf, videograaf en social media expert. Wij assisteren onze klanten van begin tot einde bij doeltreffende branding en marketing processen. Omdat iedereen binnen ons team een eigen specialiteit heeft, geeft ons dit de mogelijkheid om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden voor al zijn communicatie strategieën onder hetzelfde dak. Dankzij deze combinatie van expertises heeft Bright Square een indrukwekkend portfolio van klanten opgebouwd: energiedrank producent Red Bull, Stad Antwerpen, G4S, Traxio, BMW, GlasGarage en meer zijn daar een mooi voorbeeld van.
 
Zowel online als offline, staan wij onze klanten 24/7 bij. Bright Square is niet zomaar een 9 to 5 bureau. Ook wanneer een product en/of dienst werd geleverd stopt onze service niet. Of het nu gaat om campagnes, advertising, of een volledig nieuwe website - Bright Square behoud een relatie met zijn klant en rijkt uit telkens wanneer wij een kans zien naar verbetering. Hierbovenop volgt Bright Square veranderingen in de marketing en technologie wereld van dichtbij op om deze direct te implementeren. Niet alleen hebben wij een in huis fotograaf, ook creëren wij video en beschikken wij over een ultra moderne drone voor indrukwekkende luchtopnames. Al deze tools en skills zijn onderdelen waarover Bright Square beschikt om het beste aan te bieden: het communiceren van een bedrijfsaanbod naar zijn klanten door hun visie te vertalen in een merkbaar, altijd aanwezig, online en offline merk.
 
 
Van een toonaangevend logo tot indrukwekkend campagnebeeld, 

Bright Square vertaalt uw visie in een merkbaar, altijd aanwezig, online en offline merk.

 

Works (14) by Bright Square

Branding Photography (Drone)
Branding Photography (Drone)November 2016
keyboard_arrow_right
Branding & Identity
Branding & IdentityJuly 2016
keyboard_arrow_right
Product Design
Product DesignJuly 2016
keyboard_arrow_right
Creativity & Innovation
Creativity & InnovationJuly 2016
keyboard_arrow_right
High End Product Photography
High End Product PhotographyNovember 2016
keyboard_arrow_right
Product Photography
Product PhotographyNovember 2016
keyboard_arrow_right
Fashion Photography
Fashion PhotographyNovember 2016
keyboard_arrow_right
Campaign Photography
Campaign PhotographyNovember 2016
keyboard_arrow_right
Photography for Texaco
Photography for TexacoNovember 2016
keyboard_arrow_right
Advertising Campaign
Advertising CampaignNovember 2016
keyboard_arrow_right
Branding Universitas Digital Printing
Branding Universitas Digital PrintingJuly 2016
keyboard_arrow_right
Google Adwords campagne GlasGarage Nederland
Google Adwords campagne GlasGarage NederlandJuly 2016
keyboard_arrow_right
Product/Wine Photography
Product/Wine PhotographyNovember 2016
keyboard_arrow_right
Webdesign, storyboard and visuals
Webdesign, storyboard and visualsJuly 2016
keyboard_arrow_right
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Services (2) offered by Bright Square

Graphic Design

Succes start met een ijzersterk imago. Wij creëren samen met u een visuele identiteit die u laat opvallen en uw bedrijf het juiste imago geeft!

Online Advertising

Wij zijn Bright Square Uw officiële Google Partner Adverteren via Google AdWords Google AdWords is het systeem om online te adverteren via de zoekmachine van Google. Dit noemt men Search Engine Advertising of SEA. Tegenwoordig leeft iedereen op het internet. Als we iets zoeken doen we dit in de meeste gevallen via Google. Dit maakt dat Google de nr.1 plaats is om te adverteren en om klanten op uw website te krijgen. Want wanneer u bovenaan staat in Google is de kans het grootst dat men uw website eerst aanblikt. Specialist in Google AdWords Bright Square is specialist in het adverteren via Google AdWords. Door onze specialisatie zorgen wij dat u bij het zoeken op de juiste woorden bovenaan staat en dat u enkel betaald voor relevante clicks. Enkel wanneer potentiële klanten op uw website klikken betaald u Google. U kan in samenspraak met ons gaan bepalen wat uw belangrijkste zoekwoorden en momenten van de dag zijn en welke regio u het best aanspreekt. Wij helpen u hier graag in verder! Officiële Google Partner Wij zijn, door het slagen van de door Google opgelegde examens, een officiële Google Partner. Doordat wij een officiële partner zijn van Google zijn wij steeds als eerste op de hoogte van de nieuwste AdWords ontwikkelingen.

Reviews (0) given to Bright Square

No review has been published yet.

Be the first to post one!